Wist je dat we bij Deadpixel zoveel mogelijk verpakking hergebruiken?

Ja, je leest het goed! Bij Deadpixel doen we meer dan alleen maar grappige en originele geschenken en wenskaarten ontwerpen – we zorgen ook voor de planeet. Hoe? Door zoveel mogelijk verpakking te hergebruiken. Hier zijn een paar redenen waarom we dit doen, en hoe jij als klant hiervan profiteert.

1. Minder afval = een blijere planeet

Laten we eerlijk zijn, we produceren allemaal veel te veel afval. Door kartonnen dozen en beschermmateriaal te hergebruiken, verminderen we de afvalberg aanzienlijk. Recycleren is goed, maar hergebruiken is nog beter. Het betekent minder afval en minder nieuwe grondstoffen die moeten worden geproduceerd.

2. Dozen zijn duur!

Ja, echt waar. Heb je ooit de prijs van een kartonnen doos gezien? Het is verrassend hoog. Elke keer dat ik een nieuwe doos moet kopen, zie ik mijn winstmarge krimpen. Door hergebruik bespaar ik kosten die ik kan investeren in nog leukere producten voor jou!

3. Lagere verzendkosten voor jou

We weten allemaal dat verzenden tegenwoordig een flinke hap uit je budget kan nemen. Door herbruikte verpakkingen te gebruiken, kan ik de verzendkosten voor mijn klanten zo laag mogelijk houden. Zo betaal jij minder voor het ontvangen van je pakketje vol humor en originaliteit.

Een vleugje creativiteit

Nu hoor ik je denken: "Maar hergebruikte dozen zien er vaak niet zo mooi uit..." Daarom heb ik een oplossing bedacht. Ik heb leuke stickers ontworpen zodat je kan zien hoeveel keer de doos al is hergebruikt. En het beste deel? Jij kunt de doos ook weer hergebruiken! Heb je een nieuwe bestemming voor je doos? Kruis dan een vakje aan. Zo weet de volgende persoon die deze doos krijgt ook wat een weg ze al heeft afgelegd.

Dus, de volgende keer dat je een pakketje van Deadpixel ontvangt, weet je dat er een verhaal achter die doos zit. Een verhaal van duurzaamheid, kostenbesparing en een heleboel liefde voor de planeet en mijn klanten. Happy unboxing! 🌍💚

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.